Fragt fra 39 kr.  |   Fri fragt over 600 kr.   |   Åbent hver torsdag kl. 17-20

Fragt kr. 39.  |   Fri fragt over 600 kr.   |   Åbent hver torsdag kl. 17-20

Fragt kr. 39.  |   Fri fragt over 600 kr.   |   Åbent hver torsdag kl. 17-20

Handelsbetingelser

Betaling

Du har mulighed for at betale med Visa, Mastercard og mobilpay. Vil du gerne betale via en bankoverførsel bedes du kontakte info@makværket.dk. Betaler du via bankoverførsel, er du ikke dækket af de gældende regler om tilbagebetaling. Når du har betalt, vil beløbet blive reserveret på din konto. Først når vi har afsendt pakken til modtageradressen trækker vi beløbet på din bankkonto.

 

Levering

MakVærket ApS bruger GLS til levering. Pakken leveres til kundens valgte pakkeshop. Prisen for levering er 39 DKK er fast for alle pakkemål. Overstiger ordren 600 DKK skal du ikke betale fragt, da MakVærket ApS dækker udgiften.

 

Hvis du fortryder dit køb

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesperioden udløber 14 dage efter den dag;

a) modtager dit produkt,
b) modtager den sidste varer, hvis denne leveres separat,
c) modtager den sidste del af en varer, såfremt varen består af flere dele eller stykker,
d) får den første varer i fysisk besiddelse.

Indenfor 14 dage fra du modtager din kvittering skal du give os besked om, at du ønsker at slette din ordre. Denne besked skal gives på mail til info@makværket.dk. I din besked skal du tydeligt skrive, at du ønsker at trække ordren tilbage. Du kan også vælge at gøre brug af vores standard tilbagetrækningsblanket og vedlægge den produktet, når du sender det tilbage. Du finder blanketten vedlagt din ordre og eller download den vi dette link Returseddel.

Du kan ikkereturnere varen ved at nægte modtagelse, men skal oprette en tydelig kommunikationskanal med os på  info@makværket.dk.

 

Retur

Du skal returnere din vare uden unødig forsinkelse indenfor 14 efter, at du har informeret os om, at du ønsker at annullere dit køb. Du kan benytte returlabel som er medsendt din ordre. Returfragten krediteres din ordre. Når du returnerer en vare, er du ansvarlig for, at denne er pakket korrekt og beskyttende og du bærer ansvaret for produktets stand under transport indtil vi modtager det tilbage. Omkostningerne ved tilbagelevering forventes ikke at overstige 50 DKK.

 

Varens stand ved tilbagelevering

Du hæfter kun for varens nedsatte værdi, der måtte være et resultat af brug, som ligger udover at bestemme varens form, karakteristika, samt måden hvorpå den virker. Med andre ord kan du prøve varen på samme måde som i en fysisk butik. Bruges produktet på en måde, der ligger udover dette, anser vi varen som værende brugt, hvilket betyder, at du kun får en del, eller slet intet, af din betaling tilbage afhængig af produktets salgsværdi ved returnering. For at få tilbagebetalt det fulde beløb, skal brugen af produktet begrænses til hvad den ville være i en fysisk butik: Du må prøve produktet men ikke tage det i brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløb

Fortryder du dit køb får du det betalte beløb tilbage. I tilfælde af skader på produktet, som du er ansvarlig for, bliver den nedsatte værdi modregnet tilbagebetalingsbeløbet. Bruger du din returret, refunderer vi alle dine betalinger – også leveringsomkostninger (eksklusiv yderligere retur omkostninger). Vi vil tilbagebetale beløbet uden unødvendige forsinkelser og i alle tilfælde indenfor 14 dage fra den dato, hvor vi bliver informeret om dit ønske om at benytte din returret. Vi returnerer beløbet ad samme betalingskanal, hvorpå den oprindelige betaling var lavet, medmindre andet er klart aftalt. Vi forbeholder os retten til at afvente tilbagebetaling, indtil vi modtager produktet tilbage, medmindre du på anden måde giver os bevis for, at varen er sendt retur. Ved fortrydelse af køb bedes varen sendes tilbage til adressen: MakVlrket Aps,Gravene 20, Oddense, 7860 Spøttrup.

Du kan også returnere varen ved at give klar besked og leverer den personligt på ovenævnte adresse efter aftale.

 

Hvis der er noget galt med dit produkt (garanti)

Når du handler på www.MakVærket.dk er du omfattet af 24-måneders reklamationsret. Dette betyder, at du ved køb af et defekt produkt kan få produktet refunderet, byttet, repareret eller få afslag i prisen, alt efter den specifikke situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er baseret på et korrekt grundlag og at defekten ikke skyldes misbrug eller anden problematisk håndtering af produktet.

Hvornår skal du reklamere? Du skal klage indenfor en “rimelig tidsgrænse” efter, at du har opdaget defekten. Klager du indenfor to måneder efter, at du har opdaget defekten, anses klagen altid som værende indenfor denne ”rimelige tidsgrænse”. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Er klagen retfærdiggjort, refunderer vi dine fragtomkostninger indenfor en rimelig grænse. Produktet skal sendes til: MakVærket Aps, Gravene 20, Oddense, 7860 Spøttrup.

Sender du genstande til os, har vi brug for visse oplysninger. Beskriv problemet – gerne så detaljeret som muligt. Benyt venligst vores RMA blanket, som du finder her: Returseddel

Dette er ikke et krav, men det letter sagens gang og minimere den tid, som det ellers ville tage at gennemgå klagesager. Bemærk venligst, at vi ikke tager imod pakker sendt per efterkrav eller lignende. Husk at produktet altid bør sendes i beskyttende indpakning. Husk også at få en kvittering på forsendelsen, så vi kan dække dine omkostninger.

 

Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?

Når du handler med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi registrerer dine personlige oplysninger med det formål at levere varer til dig. Personlig information bliver registreret hos MakVærket Aps og gemt i fem år, hvorefter dataene slettes. Når vi samler personlige oplysninger på vores hjemmeside, sørger vi altid for, at det kun sker, når du giver samtykke hertil, således at du altid informeres om, hvilke oplysninger vi samler og hvorfor. Medarbejderne hos MakVærket Aps har adgang til de informationer du har opgivet. Den dataansvarlige hos MakVærket Aps er webshop-manageren. Vi opbevarer ikke kundeoplysningerne krypterede. Vi transmittere ikke kundeoplysningerne krypterede. Information opgivet til www.MakVærket.dk bliver på ingen måde delt eller solgt til tredjepart og vi indsamler ingen personfølsomme oplysninger. Registrerer du oplysninger ved MakVærket Aps har du altid ret til at modsige dig denne registrering. Du har også ret til at få oplyst hvilke oplysninger der er indsamlet om dig. The Act of Privacy sikre dig denne ret og henvendelser heromkring skal rettes til MakVærket Aps via e-mail info@makværket.dk

 

Klager

Ønsker du at klage over dit køb bedes du kontakte vores webshop-manager på info@makværket.dk. Kommer vi ikke frem til en løsning kan du rette din klage til en af de relevante instanser i området, hvis sagen opfylder kriterierne herom.