Makværket

gravene 20, 7860 spøttrup

Vi ønsker at hjælpe til

Det der begyndte som en fritidsbeskæftigelse for Jørgen Troelsen, for at aflede sine tanker efter tabet af sin datter til kræften i 2018 satte yderligere gang i nogle tanker, da han desværre også selv blev ramt af kræft i 2019.

Han startede et projekt med tasker, hvor han selv sad og syede de første modeller. Derefter fik han sat nogle aftaler i stand, hvor overskuddet fra salget af taskerne skulle gå til Børnecancerfonden.

Efter dette projekt, kom der dog mere og mere på tegnebrættet. Så i 2020 så virksomheden MakVærket dagens lys. Virksomheden har nu 3 ejere, Inger Troelsen, Randi Ringling og Jimmy Aaen.

Teamarbejde

MakVærket har desuden et hold, af fantastiske hjælpere.
Nogle af dem har selv haft kræft, eller har mistet et nært familiemedlem. En har været ude for en arbejdsulykke, og kan ikke vende tilbage til sit normale job igen.
Men efter aftale med Kommunen, er han nu i et praktikforløb hos MakVærket.

Kvalitetsmaterialer til gode priser

Der produceres i dag både forklæder, pyntepuder, rejsetasker, rygsække, toilettasker og mange andre slags tasker i et væld af flotte farver. Hos MakVærket får du produkter præget af enkelthed, som er rustikke og unikke, med en høj materialekvalitet til prisen.

Helt utrolig flotte lokaler. Var meget imponeret over resultatet

Susanne Hessel

Kontakt os i dag

Skriv eller ring for at få mere information omkring vores produktion af produkter i lædermaterialer.