Fragt fra 39 kr.  |   Fri fragt over 600 kr.   |   Åbent hver torsdag kl. 17-20

Makværket holder lukket uge 28 og uge 29

Fragt kr. 39.  |   Fri fragt over 600 kr.   |   Åbent hver torsdag kl. 17-20

Fragt kr. 39.  |   Fri fragt over 600 kr.   |   Åbent hver torsdag kl. 17-20

Makværket

Åbent hver Torsdag kl. 17-20

Gravene 20,
Oddense
7860 Spøttrup

Vores forklæder er håndlavet og produceret på eget værksted i Oddense. Det er også her vi designer og producere vores prototyper på vores unikke tasker. Mange af vores produkter laves kun i begrænset antal pr. farve, da det er læder og stof rester fra møbel industrien som vi oftest bruger til vores produkter. Vi har dog enkelte læder som vi køber hjem for at kunne producere en række standard produkter.

Vi ønsker at hjælpe til

Det der begyndte som en fritidsbeskæftigelse for Jørgen Troelsen, for at aflede sine tanker efter tabet af sin datter til kræften i 2018 satte yderligere gang i nogle tanker, da han desværre også selv blev ramt af kræft i 2019.

Han startede et projekt med tasker, hvor han selv sad og syede de første modeller. Derefter fik han sat nogle aftaler i stand, hvor overskuddet fra salget af taskerne skulle gå til Børnecancerfonden.

Efter dette projekt, kom der dog mere og mere på tegnebrættet. Så i 2020 så virksomheden MakVærket dagens lys.

Efter tabet af Jørgen Troelsen i 2022 er virksomheden overgået til de 4 ejere, Inger Troelsen, Randi Ringling, Lis Nyholm Brun og Jimmy Aaen.

De Frivillige​

MakVærket har desuden et hold, af fantastiske hjælpere. Nogle af dem har selv haft kræft, eller har mistet et nært familiemedlem.

En har været ude for en arbejdsulykke, og kan ikke vende tilbage til sit normale job igen. Men efter aftale med Kommunen, er han nu i et praktikforløb hos MakVærket.

Hjertet af MakVærket er de frivillige.